De Molenhoek

Contact

Bezoekadres:

Kortendijk 111-115

4201 KS  Gorinchem

Postadres:

Postbus 90

4200 AB  Gorinchem

Telefoon:

0183-66 73 14

Email:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Welkom bij de Molenhoek

In het centrum van Gorinchem staat het verpleeghuis de Molenhoek.
Hier wonen de cliënten in kleine groepen van respectievelijk vijf, zes en zeven personen in een zelfstandige huisvesting. De groep wordt begeleid door een vast team voor de verzorging, verpleging en activiteitenbegeleiding. Ze kunnen over dezelfde medische zorg beschikken als in het verpleeghuis en kunnen eveneens gebruik maken van faciliteiten zoals fysiotherapie, logopedie, ergotherapie, en dergelijke. Het huis is bestemd voor ouderen met psychogeriatrische problemen die een indicatie hebben voor verpleeghuiszorg. Ze kunnen niet meer zelfstandig thuis wonen. Toch hebben ze nog voldoende mogelijkheden om in een zelfstandige vorm van groepswonen te kunnen functioneren.

Verpleeghuis de Molenhoek ontving in 2011 het Planetree-label. Dit is een Internationale erkenning voor mensgerichte zorg.
In de Molenhoek word zorg geboden volgens de principes van Planetree. Het is de basis voor ons handelen. Met Planetree sluiten we aan op de wensen, behoefte en ervaringen van onze bewoners. We kijken daarbij niet alleen naar ziekte en genezing van de ziekte. We kijken verder: we leven ons in, in onze bewoner.

Vanwege privacy redenen van de bewoners is deze site afgeschermd en alleen toegankelijk voor medewerkers en familieleden. Om de site volledig te bekijken heeft u dus inloggegevens nodig. Medewerkers en familieleden kunnen deze hier aanvragen. Na verificatie van uw identiteit door de Molenhoek ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord.
Hierna kunt u inloggen en heeft u volledige toegang tot de website. 

Gastvrijheidszorg met Sterren is een keurmerk voor de gastvrijheid in zorginstellingen. Zorginstellingen worden beoordeeld op de mate van gastvrijheid die tot uiting komt in onder andere het eten en drinken, de ambiance en de service binnen de instelling. Op basis daarvan ontvangt de instelling één tot vijf sterren. De Molenhoek is geclassificeerd met drie sterren.